Beech House

A bespoke timber frame garden classroom for a nursery school in Croydon.

The project involved the design of a new garden classroom to provide additional space for Fennies Nurseries. Timber frame was chosen for the project as a highly sustainable method of construction and also to reduce the time on site. The building was completed in six weeks.

The classroom features bespoke plywood joinery to create a low child-height window seat overlooking a sensory garden and a full height storage wall with a low child-height handwash trough. The chevron timber cladding and yellow windows and doors introduce an element of fun to the building.

Location  Sanderstead, Croydon
Client Fennies Nurseries
Total value Undisclosed
Status Completed
Beech House_03.jpg
Beech House_01.jpg
Beech House_02.jpg